Jacuzzi & Zwemspa

Kom vrijblijvend testen.

jacuzzi / spa

Welkom op onze jacuzzi pagina hier brengen we de laatste nieuwtjes en info meer jacuzzi pagina.

Wij zijn blij onze nieuwste parade paardje aan jullie te kunnen voorstellen namelijk de voor slechts

 Nu te bezichtigen in onze schouwroom

Elegance III is een 5 pers met 2 lig en 3 zit plaatsen.

Een volwaardige jacuzzi met maar liefst 52 jets  2 massagepompen van 3 pk balboa sturing enz kortom een top jacuzzi aan een spotprijs.

Vrijblijvend testen mogelijk !

 

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa. Het ideale aan een zwemspa is dat deze makkelijker te plaatsen is dan een zwembad. Daarnaast is een zwemspa multifunctioneel, en kunt u deze ook in de winter gebruiken. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een warm bad met heerlijke massages. Uiteraard is een zwemspa ook te gebruiken voor intensieve zwemsessies.

Jacuzzi onderhoud

eenvoudig, maar onmisbaar

Wanneer u uw jacuzzi heeft aangeschaft, is het onderhouden hiervan niet ingewikkeld, maar wél noodzakelijk. Een goed onderhouden jacuzzi heeft namelijk niet alleen een langere levensduur, maar geeft u ook een extra prettige, rustgevende spa belevenis. Bovendien kunnen de juiste accessoires uw jacuzzi onderhoudskosten flink drukken. Bij Gervi kan u terecht voor alle alle jacuzzi accessoires die het onderhoud van uw jacuzzi makkelijker maken, zoals covers, filters, pompen, chloor en ozonators. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw jacuzzi onderdelen.