Zwembad onderhoud

Zwembad reiniger

Zwembadreiniger Zenit 60  maximale prestaties met minimale inspanning.

prijs zenit 60 incl transportkar 2019 € er is al een zennit vanaf  999 €

Het exclusieve  ‘Zenit’-programma van Maytronics is uitgebreid met het model Zenit 60 dat het beste van het Z-programma Système PowerStream heeft, waarmee het volledige oppervlak wordt bestreken, gecombineerd met de Dynamic ™ dubbele aandrijfmotor, met multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

DE ZENIT 60 REINIGER EXCLUSIEF BIJ SCP BENELUX, maximale prestaties met minimale inspanning…

Het exclusieve SCP programma van elektrische reinigers ‘Zenit’ van Maytronics is dit jaar uitgebreid met het model Zenit 60.

Dit nieuwe model heeft het beste van het Z-programma Système PowerStream, waarmee het volledige oppervlak wordt bestreken, gecombineerd met de Dynamic ™ dubbele aandrijfmotor, met multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

De Cloud biedt de Zenit 60 connectiviteit 24/7 voor geavanceerde bediening en beheer op afstand (werking, uitgestelde start, reinigingsgeschiedenis…), dynamische services en proactieve meldingen aan de gebruikers. De service wordt vereenvoudigd door diagnose en software-updates op afstand.

Bovendien verhindert de extra afdichting van het filter de terugkeer van fijn stof in het zwembad. Resultaat: betere prestaties. Dikkere patroonpanelen voor een nog groter bereik zijn optioneel verkrijgbaar (x2).

Deze nieuwe reiniger is geschikt voor zwembaden met een maximale lengte 15m en reinigt de bodem, de wanden en de waterlijn. Drie reinigingscycli bieden een maximale reiniging met minimale inspanning: 1u30 – 2u00 – 2u30.

  • Wekelijkse programmering dankzij de nieuwe IOT-box
  • Via real-time verbonden met de cloud via de MyDolphin + ™ smartphone-app
  • Transportwagen inbegrepen

Neem gerust contact met ons op info@mkpools.be voor meer informatie of voor bestellingen, wetende dat er dit jaar slechts een beperkt aantal apparaten beschikbaar zijn.

Ook onderhoud of herstellingen kunnen we tot onze rekening nemen, vraag advies

Via ons zuster firma MKKOI kan je alle zwembad chemicaliën bestellen.
” Klik op op foto hieronder “