Zwembad renovatie

Geef uw zwembad een nieuw leven

Waarom zwembad renovatie?
Zwembad renovatie is met het volume zwembaden in België een activiteit die alsmaar vaker voorkomt.
Frequente oorzaken van zwembad renovatie zijn zwembaden die aan hun lot overgelaten werden, de oudere leeftijd of slecht algemeen onderhoud.
Een andere reden om over te gaan tot zwembad renovatie zijn constructiefouten gemaakt door zelfbouwers of doe-het-zelf zwembadbouwers.

Is het tijd om uw verouderd of verwaarloosd zwembad te renoveren?
MKpools Zwembaden is niet enkel specialist in zwembaden aanleggen en zwembaden bouwen, wij zijn ook uitermate bedreven in zwembad renovatie. Ons team van gedreven professionals tovert uw zwembad in een handomdraai om tot een sprankelend nieuw zwembad.

Vervangen van de zwembadliner

Een nieuwe liner geeft uw zwembad een frisse look.
Voor het vervangen van de liner moeten we de boordstenen zelfs niet altijd verwijderen. Maar als dat nodig is, kunnen we meteen ook de folie mooi wegwerken voor een betere afwerking.
We plaatsen de boordstenen dan netjes terug met de juiste waterdichte lijmen en we werken de voegen af met epoxy of een elastische voeg.
Onze liners worden volledig op maat gemaakt en hebben een lange levensduur.

Automatische rolluiken

We plaatsen nieuwe rolluiken (opbouw of inbouw) en sluiten ze aan.
We werken aan uw rolluikmotor en sturing en we vervangen bestaande rolluiklamellen door nieuwe.

Een nieuwe, efficiënte filterinstallatie

Een verouderde filterinstallatie zorgt soms voor geluidsoverlast en vooral voor een hoog energieverbruik. Een moderne, frequentiegestuurde filterpomp is hiervoor een uitstekende upgrade. Frequentiegestuurde filterpompen hebben een laag verbruik en een maximale filtering. Dergelijke pompen werken samen met de rolluiken en u kunt ze perfect bedienen met uw smartphone. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook handige meldingen wanneer u de filterproducten moet aanvullen.